aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο σήκωσε ο Παγκύπριος Νέας Υόρκης

Το σήκωσε ο Παγκύπριος Νέας Υόρκης

Πρωταθλήτρια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Κοσμοπόλιταν Σόκερ Λιγκ της Νέας Υόρκης αναδείχθηκε η ομάδα του Παγκύπριου Νέας Υόρκης, επικρατώντας του Νιου Τζέρσεϊ (4-2) στον τελευταίο αγώνα.

Στη β’ φάση, που θα ακολουθήσει, θα αγωνιστούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Παράλληλα, η ομάδα του Παγκύπριου Νέας Υόρκης προκρίθηκε και στον τελικό του κυπέλλου. Στη σύνθεσή της αγωνίζονται τρεις Κύπριοι παίκτες, οι Ανδρέας Ιωσηφίδης (Απόλλων), Παντελής Κονομής (Ομόνοια) και Ανδρέας Ανδρέου, καθώς επίσης και οι Ελλαδίτες Ανδρέας Χρίστου και Πανίκος Ονησιφόρου.

Ο πρόεδρος του Παγκύπριου, Φίλιπ Κρίστοφερ, συνεχάρη τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και τόνισε ότι οι επιτυχίες της ομάδας προβάλλουν στις ΗΠΑ την Κύπρο. Είπε επίσης ότι «η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο για να μπορέσει να συνεχίσει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα επόμενα πρωταθλήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ