aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο πρώτο «τετ α τετ» μελών του νέου Δ.Σ. της ΕΑΚ με αυτά του ΠΣΑΤ

Το πρώτο «τετ α τετ» μελών του νέου Δ.Σ. της ΕΑΚ με αυτά του ΠΣΑΤ

Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 τα προσφάτως εκλεγέντα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Την ΕΑΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ο γενικός γραμματέας Μικαέλο Παπαδάκης, ο βοηθός ταμίας Γρηγόρης Γεωργίου και ο σύμβουλος Γιώργος Τσαβέλλας. Εκ μέρους του ΠΣΑΤ παρόντες ήταν ο πρόεδρος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο α’ αντιπρόεδρος Φώντας Χήτας, η β’ αντιπρόεδρος Χριστίνα Αμερικάνου, ο γενικός γραμματέας Δήμος Μπουλούκος και τα μέλη Ασπασία Βελονάκη, Φάνης Σκύφτας, Αγγελική Βύζικα, Μάνος Σταραμόπουλος και Κώστας Τουτσίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε επ΄ ευκαιρίας της παρουσίας των Κυπρίων δημοσιογράφων στην Αρχαία Ολυμπία, όπου συμμετείχαν στο 5ο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών, που διοργάνωσε ο ΠΣΑΤ (11-14/10).

Το νέο Δ.Σ. του ΠΣΑΤ εκλέγηκε τον περασμένο Μάρτιο και το νέο Δ.Σ. της ΕΑΚ τον Ιούνιο, με τις θητείες τους να ολοκληρώνονται το 2021. Μετά τις σημαντικές αλλαγές στις συνθέσεις και των δύο συμβουλίων, η συνάντηση της 13ης Οκτωβρίου αποτέλεσε και συνάντηση γνωριμίας.

Στην ατζέντα τέθηκαν μεταξύ άλλων η επανασύσταση των ετήσιων συνεδρίων ΕΑΚ-ΠΣΑΤ και συμφωνήθηκε όπως τον ερχόμενο Μάρτιο στην Κύπρο θα διεξαχθεί το πρώτο κοινό σεμινάριο των δύο συνδέσμων. Τέθηκε εισήγηση από την ΕΑΚ όπως μελετηθούν τρόποι για σύσταση προγράμματος ανταλλαγής δημοσιογράφων, για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Συζητήθηκαν επίσης οι τρόποι λειτουργίας των δύο Ενώσεων, θέματα χορηγιών κ.α.

Η επόμενη συνάντηση των δύο Ενώσεων θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής βραβεύσεων του ΠΣΑΤ, ενώ τον Ιανουάριο είναι προσκεκλημένη -όπως κάθε χρόνο- αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ για να παρευρεθεί στην Ετήσια Γιορτή των Αρίστων της ΕΑΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ