aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο Καραϊσκάκειο τίμησε το «Γκολ στη Ζωή»

Το Καραϊσκάκειο τίμησε το «Γκολ στη Ζωή»

Το «Γκολ στη Ζωή» ήταν ανάμεσα στους τιμώμενους της εκδήλωσης «Τίμησης Δοτών Μυελού των Οστών» για τη χρονιά 2016-17, που διοργανώθηκε από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα την περασμένη Πέμπτη (07/9). Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και τελούσε υπό την αιγίδα του Προεδρικού Ζεύγους Νίκου και Άντρης Αναστασιάδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν 62 δότες που έχουν δώσει μόσχευμα και μια δεύτερη ευκαιρία ζωής σε ασθενείς συνανθρώπους μας, σε 15 διαφορετικές χώρες. Τιμήθηκαν επίσης εθελοντικές ομάδες που στηρίζουν διαχρονικά το Καραισκάκειο Ίδρυμα και το όραμα του…για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμίας.

Ανάμεσά τους το «Γκολ στη Ζωή» το οποίο φέτος στήριξε ενεργά τις Δειγματοληψίες που έγιναν στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων, προς ενίσχυση του αρχείου εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος στη διαφημιστική καμπάνια και το τηλεοπτικό σποτ της ΟΠΑΠ Κύπρου και του Καραισκάκειου Ιδρύματος, παρακινώντας τους νέους να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα εκπροσώπησαν ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και ο Πανίκος Ξιούρουπας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ