aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο 5ο Διεθνές Αθλητικό Κογκρέσο στο Ισραήλ

Το 5ο Διεθνές Αθλητικό Κογκρέσο στο Ισραήλ

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης συνεργασιών στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνδιοργανώνει με το Academic College at Wingate, Netanya, την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Ισραήλ και το Meir Medical Center, Kfar Saba, Israel, μεταξύ 7 και 10 Ιουνίου, το 5ο Διεθνές Αθλητικό Κογκρέσο στο Tel Aviv.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητής Νίκος Καρτακούλλης, θα απευθύνει την κεντρική ομιλία στην εναρκτήρια τελετή του Κογκρέσου, με θέμα «Στρατηγικός Προγραμματισμός σε Αθλητικούς Οργανισμούς: Είναι δυνατό;». Ο Καθ. Καρτακούλλης σε δηλώσεις του στην οικονομική εφημερίδα του Ισραήλ “Calcalist”, σε σχετικό άρθρο για το Κογκρέσο, τόνισε τη σημασία του στρατηγικού προγραμματισμού στους αθλητικούς οργανισμούς και τη σημασία της σωστής διαχείρισης των πόρων των αθλητικών οργανισμών.

Το Κογκρέσο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα παρουσιάσεων από διάφορες θεματικές ενότητες των αθλητικών επιστημών, από καταξιωμένους ομιλητές από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Ασία, την Ωκεανία και τη Λατινική Αμερική. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου Κογκρέσου θα πραγματοποιηθούν εννέα κεντρικές ομιλίες και περισσότερες από 60 παρουσιάσεις σε εξειδικευμένα και πρωτοπόρα/καινοτόμα θέματα στον τομέα του αθλητισμού.

Να σημειωθεί ότι στελέχη και ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας συμβάλουν στην οργάνωση του Κογκρέσου ως μέλη της ομάδας επαγγελματιών και εθελοντών/φοιτητών που πλαισιώνουν την Οργανωτική Επιτροπή του Κογκρέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ