aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤην Πέμπτη η ετήσια παρουσίαση Κριτηρίων UEFA 2020-2021

Την Πέμπτη η ετήσια παρουσίαση Κριτηρίων UEFA 2020-2021

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου θα γίνει η ετήσια παρουσίαση της ΚΟΠ προς τα σωματεία της αλλά και σε όλα τα άτομα που συμμετέχουν στη διαδικασία του ελέγχου των κριτηρίων με θέμα «Έλεγχος Αδειοδότησης Κριτηρίων UEFA 2020/2021».

Η παρουσίαση θα γίνει στη Λευκωσία, στα γραφεία της CYTA Ltd στη Δασούπολη και ώρα 14:30 και μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, θα επεξηγηθούν οι νέοι κανονισμοί και διαδικασίες του Εθνικού Σχεδίου Κριτηρίων UEFA και ανάλυση οικονομικών και άλλων στοιχείων.

Επίσης, θα γίνει ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις του Εθνικού Σχεδίου Κριτηρίων UEFA, για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν και για τους στόχους, τις προσδοκίες που επιδιώκονται να επιτευχθούν μέσα από αυτό.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνει ενημέρωση για το κεφάλαιο που αφορά τις ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, ενημέρωση για το πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων ποδοσφαιριστών και θα δοθεί το νέο εγχειρίδιο των κριτηρίων UEFA Έκδοση 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ