aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤιμητικό δίπλωμα στην ΚΟΠ για τη συμμετοχή της στην εκστρατεία ενάντια στη βία κατά των...

Τιμητικό δίπλωμα στην ΚΟΠ για τη συμμετοχή της στην εκστρατεία ενάντια στη βία κατά των γυναικών

Στο πλαίσιο των Παγκόσμιων δράσεων ενάντια στη βία κατά των γυναικών που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην οικογένεια (ΣΠΑΒΟ), διοργάνωσε Παγκύπρια εκστρατεία ευαισθητοποίησης των ανδρών ενάντια στη βία κατά των γυναικών με σύνθημα «γίνε το φως στο σκοτάδι της βίας».

Η ΚΟΠ ανταποκρίθηκε αμέσως στην παράκληση του Συνδέσμου και συμμετείχε ενεργά στην εκστρατεία της ευαισθητοποίησης με τη συλλογή υπογραφών ανδρών της Ομοσπονδίας και των Σωματείων της.

Μέσα στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2019 στη Λευκωσία, η ΣΠΑΒΟ βράβευσε οργανωμένους φορείς για τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία και το τιμητικό δίπλωμα εκ μέρους της Ομοσπονδίας, παρέλαβε η κα. Αφροδίτη Χατζηπαναγή, Νομικό Τμήμα – Βοηθός Προέδρου ΚΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ