aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘύρα 9: «Δεν μάθαμε να προσκυνάμε εκεί που φτύναμε, 600 μέλη ενήλικες»

Θύρα 9: «Δεν μάθαμε να προσκυνάμε εκεί που φτύναμε, 600 μέλη ενήλικες»

Ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι με την ίδρυση του Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου Ομόνοια 1948» δεν έγινε μια καινούργια αρχή, δεν δημιουργήθηκε κάτι νέο αλλά ανοικοδομήθηκε από τα ερείπια η Ομόνοια που τους παρέδωσαν οι παππούδες τους, εξέδωσε η Θύρα 9.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την προηγούμενη Δευτέρα δεν έγινε μια καινούρια αρχή, δεν δημιουργήθηκε κάτι νέο, την Δευτέρα απλά επιστρέψαμε στο παρελθόν, ανοικοδομήσαμε από τα ερείπια την ΟΜΟΝΟΙΑ που μας παρέδωσαν οι παππούδες μας, την ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού, της εργατιάς, της αντίστασης, της επανάστασης. Γιατί αν κάποιοι στην πορεία ξέχασαν, εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, δεν μάθαμε ποτέ να προσκυνάμε εκεί που φτύναμε, δεν μάθαμε ποτέ στην υποδούλωση και με τα κεφάλια σκυφτά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ΕΔΩ, η δικιά μας ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα που χτίζεται από το λαό για το λαό, τέκνο της οργής για όσους και όσα ρημάξανε τα όνειρα μας… Ας γίνει το 2018 ορόσημο και αναφορά για τις γενεές που θα ακολουθήσουν, ας γίνει το νέο 1948 που θα γαλουχήσει με ιδανικά και αξίες τις γενιές που θα έρθουν.

Από το λαό για το λαό, αυτό προστάζει η ιστορία του 48

Υ.Γ – Περισσότερα από 600 μέλη έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής μέσα σε ΜΟΝΟ μια μέρα. Τα 550 μέλη είναι ενήλικες. Τα συμπεράσματα δικά σας όταν για το ξεπούλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψήφισαν μόνο 450 μέλη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ