aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘρυλικοί άσοι έπαιξαν μπάλας ενισχύοντας τους πυρόπληκτους

Θρυλικοί άσοι έπαιξαν μπάλας ενισχύοντας τους πυρόπληκτους

Στο γήπεδο μαζί ξανά, βρέθηκαν θρυλικοί πρώην ποδοσφαιριστές, αλλά και νυν αστέρες του κυπριακού ποδοσφαίρου. Θυμήθηκαν όμορφες στιγμές του ποδοσφαιρικού τους παρελθόντος και έπαιξαν μπάλα, σε ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα ευαισθητοποίησης για την ανάγκη στήριξης των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Εθελοντικό – Φιλανθρωπικό Οργανισμό των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και φιλοξενήθηκε στις καινούργιες εγκαταστάσεις του Central Park Futsal, εντός του πάρκου της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας.

Από τον φιλανθρωπικό αγώνα και τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών συγκεντρώθηκαν €3.000, τα οποία θα κατατεθούν στον λογαριασμό που άνοιξε η Κυπριακή Δημοκρατία στην Κεντρική Τράπεζα, για την στήριξη όσων είδαν τις ζωές τους να καταστρέφονται από την πρόσφατη φονική πυρκαγιά.

Στη σέντρα βρέθηκαν οι Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Δημήτρης Δασκαλάκης, Αλέξης Δημητρίου, Μάριος Ηλία, Τάσος Κίσσας, Κώστας Μαλέκκος, Κούλλης Μίτσιγκας, Μιχάλης Μορφής, Σπύρος Νεοφυτίδης, Νίκος Νικολάου, Πανίκος Ξιούρουππας, Γιώργος Παρασκευά, Μαρίνος Σατσιάς και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Μαζί τους και ο Γκολάκιας, η μασκότ του «Γκολ στη Ζωή» δίνοντας μια άλλη νότα στον αγώνα. Την εκδήλωση στήριξε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π).

Παρών ήταν και ο 7χρονος Πάρης Ανδρέου Χατζηπαύλου, ο οποίος ασχολείται με τη ζωγραφική και δώρισε στο «Γκολ στη Ζωή» έναν πίνακα που ζωγράφισε ο ίδιος και ο οποίος θα δημοπρατηθεί μέσω της σελίδας του «Γκολ στη Ζωή» στο facebook.com/goalstizoi. Τα έσοδα θα ενισχύσουν τους πυρόπληκτους.

Μεγάλοι νικητές ήταν ο εθελοντισμός και η ανθρωπιά υπενθυμίζοντας ότι το «Γκολ στη Ζωή» δημιουργήθηκε για να αποδεικνύει την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου και να στηρίζει την κοινωνία εκεί και όπου υπάρχει ανάγκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ