aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘρίαμβος για το Paralimni Kids Soccer: Το σήκωσε μέσα στην Αυστρία!

Θρίαμβος για το Paralimni Kids Soccer: Το σήκωσε μέσα στην Αυστρία!

Στο ψηλότερο σημείο του βάθρου ανέβηκε το Paralimni Kids Soccer στο Διεθνές Τουρνουά «Upper Austria Cup 2016» που διεξήχθη στην πόλη Wells κατακτώντας πανηγυρικά την πρώτη θέση της ηλικιακής κατηγορίας 2006.

H Σχολή Ποδοσφαίρου του Παραλιμνίου κατατρόπωσε στο πέρασμα της όλους τους αντιπάλους της, έπαιξε υπέροχο ποδόσφαιρο και όταν οι μικροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της αναγκάστηκαν να αγωνιστούν εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών χόρεψαν τους αντιπάλους τους μέσα στη βροχή!

Μια επιτυχία η οποία τιμά την ίδια την Ακαδημία για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε αυτήν αλλά και την ίδια την Κύπρο της οποίας η σημαία ανέμισε στο ψηλότερο ιστό της Διοργάνωσης.

Οι μικροί αστέρες της Ακαδημίας Paralimni Kids Soccer ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Κύπρο με το κύπελλο της 1ης θέσης στις αποσκευές τους αλλά και με πάρα πολλές πολύτιμες εμπειρίες από την ομολογουμένως πολύ όμορφη διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν Ακαδημίες ποδοσφαίρου προερχόμενες από 17 κράτη από όλο τον κόσμο.

Το cyprusacademies.com εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και όπως θα δείτε οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. PARALIMNI KIDS SOCCER ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ