aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Ακαδημίας της Σαλαμίνας, έπαιξε με Ανόρθωση

Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Ακαδημίας της Σαλαμίνας, έπαιξε με Ανόρθωση

Μεγαλύτερη διασπορά του ιού παρατηρείται και σε άλλες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου, με τα κρούσματα να αυξάνονται ανησυχητικά, γεγονός που προκαλεί τεράστιο πονοκέφαλο στις αρμόδιες υπηρεσίες της Υγείας, οι οποίες δίνουν μάχη ώστε να περιορίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού και να διασπαστούν οι αλυσίδες.

Σύμφωνα με νέα λεπτομερή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας θετικά κρούσματα καταγράφηκαν στο κλιμάκιο της Ακαδημίας της Νέας Σαλαμίνας U16, η οποία αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα της Ανόρθωσης, οι ποδοσφαιριστές της οποίας αναμένεται να υποβληθούν σε τεστ.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα 30 θετικά κρούσμτα, ανάμεσα στα οποία και επαφές ατόμων από το ποδόσφαιρο που διαγνώθηκαν θετικοί.

-Τέσσερα άτομα είναι ποδοσφαιριστές του ΑΣΙΛ Λύσης. Ο ένας είναι μάλιστα μαθητής σε ιδιωτικό σχολείο της Επαρχίας Λάρνακας. Υπενθυμίζεται πως ανακοινώθηκαν στις 27 και τις 28 Σεπτεμβρίου άλλοι δύο ποδοσφαιριστές από την ίδια ομάδας, καθώς και άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον ενός εκ των δύο. Ο ένας ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε χθες είναι από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας, επίσης θετικός στον ιό. Σύνολο το cluster έχει 7 άτομα πλέον.

-Ακόμη ένας είναι μαθητής σε Λύκειο της Επαρχίας Λάρνακας και αγωνίζεται στις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας.

-Άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας.

-Άτομο είναι επαφή ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας.

-Άτομο είναι επαφή της επαφής στελέχους του Εθνικού Άχνας.

-Άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον 2ου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας, του οποίου ανακοινώθηκε στις 27/9 και 2ο άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον.

-Άτομο είναι επαφή από το οικογενειακό περιβάλλον 3ου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας που ανακοινώθηκε στις 26/9. Έκανε την εξέταση ιδιωτικά ενώ είχε προγραμματισμένο ραντεβού μέσω της ιχνηλάτηση.

Φωτό: Aρχείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ