aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘετικά σχόλια από την εφαρμογή του silent coaching

Θετικά σχόλια από την εφαρμογή του silent coaching

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο η εκστρατεία για τη «Σιωπηρή Προπονητική Καθοδήγηση» στα παιδικά πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΚΟΠ.

Το σύνθημα της εκστρατείας ήταν «Σήμερα μιλώ ΜΟΝΟ εγώ» και στόχος ήταν να αφεθούν τα παιδιά να χαρούν το παιχνίδι χωρίς παρεμβάσεις από τους προπονητές ή τους γονείς που παρακολουθούσαν τους αγώνες. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι προπονητές και οι γονείς σεβάστηκαν την εκστρατεία και τα σχόλια σχεδόν από όλους τους εμπλεκόμενους ήταν θετικά.

Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι, οι γονείς συμμετείχαν με το χειροκρότημα ενώ οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν τις οδηγίες τους πριν την έναρξη των αγώνων και στο ημίχρονο.

Με τον τρόπο αυτό, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν πρωτοβουλίες και να δημιουργήσουν από μόνα τους στο γήπεδο, να κάνουν λάθη χωρίς το άγχος της παρατήρησης και μέσα από τα λάθη τους, να προσπαθήσουν να βελτιωθούν.

Στόχος είναι να υπάρξει και συνέχεια χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε οργανωμένη εκστρατεία από την ΚΟΠ με τους προπονητές να καθοδηγούν τις ομάδες τους με το όσο το δυνατό λιγότερες παρεμβάσεις και τους γονείς να παρακολουθούν τους αγώνες χωρίς να παρεμβαίνουν στην προσπάθεια των παιδιών τους ή στο έργο του προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ