aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘαλασσίτης: Το σοκ του θανάτου, η Εθνική και ο Εθνικός Άχνας

Θαλασσίτης: Το σοκ του θανάτου, η Εθνική και ο Εθνικός Άχνας

Nεκρός βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο κυπριακής καταγωγής Μάικ Θαλασσίτης, πρώην ποδοσφαιριστής που είχε συμμετάσχει στο δημοφιλές ριάλιτι Love Island στη Μ. Βρετανία.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι του στο Εσεξ.

Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε αγωνιστεί στη League 2 του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Love Island το καλοκαίρι του 2017.

Ο καλύτερος φίλος του 26χρονου είχε φύγει από τη ζωή τα περασμένα Χριστούγεννα.

Λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Οι φανς του δεν μπορούν πιστέψουν ότι ο Θαλασσίτης έφυγε από τη ζωή και εκφράζουν τη λύπη τους. «Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι διαβάζω πως έχει πεθάνει», γράφει ένας στο Twitter, ενώ ένας άλλος σημειώνει: «Ασχημα νέα. Οι σκέψεις στην οικογένεια και τους φίλους του».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην τρίτη σεζόν του Love Island το καλοκαίρι του 2017.

Ο Θαλασσίτης αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες μικρών κατηγοριών της Αγγλίας, ενώ μέτρησε τέσσερις συμμετοχές και δύο γκολ με την Εθνική Κύπρου U21. Το 2105 συμφώνησε με τον Εθνικό Άχνας, όμως λόγω ενός τραυματισμού δεν αγωνίστηκε ποτέ στην ομάδα της Άχνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ