aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘα βάλει γκολ ο Πιέρος στην Ατλέτικο; Απόδοση 5.40 στην Stoiximan!

Θα βάλει γκολ ο Πιέρος στην Ατλέτικο; Απόδοση 5.40 στην Stoiximan!

Μέρα Europa League σήμερα και υπάρχει και… κυπριακή συμμετοχή με τον Πιέρο Σωτηρίου που αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης με την Κοπεγχάγη! Η Stoiximan σας προσφέρει και σ’ αυτή τη διοργάνωση τις καλύτερες αποδόσεις και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα.

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος, σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και τις περισσότερες επιλογές για τα παιχνίδια της Πέμπτης!

Ο Πιέρος Σωτηρίου δίνει κυπριακό χρώμα στη φάση των «32» του Europa League, καθώς η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο 6.75 η νίκη των Δανών, στο 3.90 η ισοπαλία, στο 1.55 το «διπλό». Αν πιστεύετε ότι ο Πιέρος θα βάλει γκολ στους Ισπανούς, ποντάρετε στο 5.40! Αν πιστεύετε ότι θα βάλει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, η απόδοση είναι 11.50! Στο 2.45 το GG!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται με την ΑΕΚ Αθηνών, η οποία φιλοξενεί την Ντιναμό Κιέβου, παιχνίδι που η Stoiximan σας προσφέρει με 0% γκανιότα (όπως και το Νάπολι-Λειψία).

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της ΑΕΚ δίνει 2.53, η ισοπαλία 3.12 και η νίκη των Ουκρανών 3.50. Το over 2.5 γκολ είναι 2.50, το over 3.5 γκολ δίνει 5.00 και το under 1.5 γκολ δίνει 2.55. Αν βλέπετε γκολ μέχρι το 33’ του αγώνα, ποντάρετε στο 1.93. Αν βλέπετε νίκη της ΑΕΚ χωρίς μηδέν παθητικό, η απόδοση είναι 5.80!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Εδώ μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές για όλα τα παιχνίδια του Europa League!

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις 20+ επιλογές που προσφέρει η Stoiximan σε όλα τα παιχνίδια του Europa  League!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που θα ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ