aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤέσσερις νίκες και μια ισοπαλία

Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία

Με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι Επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας.

Η U15 κέρδισε με 3-0 τη Δόξα και συνεχίζει να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 18 νίκες και μία ισοπαλία σε 19 αγώνες και συντελεστή τερμάτων 112-7. Η διαφορά από την 2η στη βαθμολογία ΑΕΛ βρίσκεται στους επτά βαθμούς.

Η U17 πέτυχε την έβδομη διαδοχική της νίκη, αυτή τη φορά σε βάρος της Δόξας με 2-1 και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από την ΑΕΛ. Οι πράσινοι έχουν απολογισμό 14 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ στις τελευταίες επτά αγωνιστικές που μετρούν ισάριθμες νίκες, πέτυχαν 37 γκολ και δέχτηκαν έξι.

Η U14 συνέχισε την ανοδική της πορεία, κέρδισε τη Δόξα και έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Το τριφύλλι βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, με απολογισμό 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στη διαδρομή των τεσσάρων συνεχών νικών, οι πράσινοι πέτυχαν 16 γκολ και δέχτηκαν δύο.

Η U16 κέρδισε τη Δόξα πετυχαίνοντας δεύτερη διαδοχική επιτυχία. Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, μετά από 10 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Η U19 εξήλθε ισόπαλη με αντίπαλο την ΑΕΖ και έμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΛ, μετά από έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα. Οι πράσινοι παραμένουν αήττητοι εδώ και εφτά αγωνιστικές, έχοντας σε αυτό το διάστημα τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

U19 | ΑΕΖ – Ομόνοια 2-2 (50′ Μόδεστος Ευρυπίδου, 71′ Ραφαήλ Κωνσταντίνου / 2′ Ανδρέας Κατσαντώνης, 32′ Γιώργος Κακουλλής)

U17 | Ομόνοια – Δόξα 2-1

(53′, 58′ Γιώργος Ποντικός / 40′ Ευθύμιος Νίκολσον)

U16 | Ομόνοια – Δόξα 3-0 (24′ Κυριάκος Παπαϊωάννου, 51′ Ρένος Πίτσιακκος, 52′ Ανδρέας Ζαχαρίου)

U15 | Δόξα – Ομόνοια 0-3 (14′ Κωνσταντίνος Χρίστου, 54′, 58′ Λοΐζος Λοΐζου)

U14 | Δόξα – Ομόνοια 0-1 (33′ Μάριος Τζιωρτζής)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ