aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤεράστια επιτυχία της εκστρατείας λήψης DNA

Τεράστια επιτυχία της εκστρατείας λήψης DNA

Αθλητές της ολυμπιακής ομάδας στίβου της Κύπρου, αθλητές, προπονητές, επιτηρητές και προσωπικό του ΓΣΠ, ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και της Εθνικής Κύπρου, μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, το μουσικό συγκρότημα Minus One και απλοί πολίτες, έδωσαν δυναμικά το παρών τους τη Δευτέρα, στην εκδήλωση για λήψη δειγμάτων σάλιου.

Σκοπός ήταν η ενίσχυση της τράπεζας δεδομένων του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος για δότες μυελού των οστών. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, από τον ΓΣΠ σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο. Η επιτυχία της εκδήλωσης για ενίσχυση της τράπεζας δεδομένων του Καραϊσκάκειου αντανακλάται μέσα από την εγγραφή 168 νέων δοτών μυελού των οστών που επιτεύχθηκε.

Αφορμή για τη διοργάνωση της εκδήλωσης από τον ΓΣΠ, ήταν η περίπτωση του μικρού Νικόλα Αρτεμίου, 14 μηνών από τη Λεμεσό, όμως είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η επιτυχία της δίνει ελπίδα ζωής σε όποιον συνάνθρωπό μας χρειαστεί μεταμόσχευση μυελού των οστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ