aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤελετή παράδοσης πάγκων στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού

Τελετή παράδοσης πάγκων στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, τελετή παράδοσης πάγκων αναπληρωματικών για τις ομάδες υδατοσφαίρισης.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Στέλιος Στυλιανού και Ανδρέας Μυλωνάς, ο έφορος της Ομοσπονδίας στο τμήμα Υδατοσφαίρισης Φίλιππος Γιωργάκη και εκ μέρους του Υδάτινου Κόσμου ο Κώστας Αντωνίου, καθώς και παράγοντες ομάδων και αθλητές του πόλο.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ σε δηλώσεις του συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την πρωτοβουλία για την τοποθέτηση των πάγκων στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού και απεύθυνε ξεχωριστές ευχαριστίες στο Μέλος του Δ.Σ. Στέλιο Στυλιανού, ο οποίος επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία και ενέργεια για το θέμα αυτό, αφού ήταν ένα αίτημα που παρέμενε αδρανές για δέκα χρόνια.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Στυλιανού είπε: «Έγινε πραγματικότητα ένα

αίτημα 10 χρόνων για αγορά καινούργιων πάγκων για τούς αθλητές και προπονητές υδατοσφαίρισης. Σήμερα αποδείξαμε ότι δεν είναι όλα θέμα χρημάτων. Σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κολύμβησης ΚΟΕΚ και τον Υδάτινο Κόσμο, μετατρέψαμε παλαιούς πάγκους που θα πήγαιναν για πέταμα ή ανακύκλωση σε σχεδόν καινούργιους και τους εγκαταστήσαμε στο Κολυμβητήριο για χρήση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ