aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα μέλη της ΕΑΚ επέλεξαν τους Άριστους του 2021

Τα μέλη της ΕΑΚ επέλεξαν τους Άριστους του 2021

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 2022, η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) ανακοινώνει τις κορυφαίες πεντάδες αθλητών και αθλητριών και τις κορυφαίες τριάδες ομάδων ανδρών και γυναικών του 2021, όπως προέκυψαν μέσα από την ψηφοφορία των μελών της ΕΑΚ στα τέλη Δεκεμβρίου.

Οι Αριστείς του 2021 αναδεικνύονται από τα μέλη της ΕΑΚ, με την τελική τους θέση να ανακοινώνεται στη διάρκεια της Γιορτής των Αρίστων, η οποία αποτελεί τη σημαντικότερη τελετή βράβευσης στην Κύπρο, εδώ και μισό αιώνα. Η 49η Γιορτή των Αρίστων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με τις ψήφους των Αθλητικών συντακτών-μελών της ΕΑΚ, οι πέντε κορυφαίοι αθλητές για το 2021 είναι (με αλφαβητική σειρά): Αχιλλέως Γιώργος (Σκοποβολή), Γεωργίου Μάριος (Γυμναστική), Καριόλου Ανδρέας (Ιστιοπλοΐα), Κοντίδης Παύλος (Ιστιοπλοΐα), Τραΐκοβιτς Μίλαν (Στίβος).

Στην κατηγορία των αθλητριών, έχουν ψηφιστεί οι ακόλουθες πέντε ως κορυφαίες του 2021 (με αλφαβητική σειρά): Αντωνίου Κάλια (κολύμβηση), Αρτυματά Ελένη (στίβος), Ελευθερίου Άντρη (σκοποβολή), Ιωαννίδου Στυλιάνα (στίβος), Λάππα Νατάσα (ιστιοπλοΐα).

Την πρωτιά στην κατηγορία της καλύτερης ανδρικής ομάδας για το 2021 διεκδικούν οι (με αλφαβητική σειρά): Ανόρθωση (ποδόσφαιρο), Ανόρθωση (χάντμπολ), Ομόνοια (ποδόσφαιρο).

Στην τελική τριάδα στην κατηγορία των ομάδων γυναικών για το 2021 συμπεριλαμβάνονται οι (με αλφαβητική σειρά): ΑΕΛ (βόλεϊ), Ανόρθωση (μπάσκετ), Απόλλων Ladies (ποδόσφαιρο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ