aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤα FCBarcolona Escola Camp Cyprus πλησιάζει…

Τα FCBarcolona Escola Camp Cyprus πλησιάζει…

Το πρώτο επίσημο camp στην Κύπρο θα διοργανωθεί στην Λεμεσό από 26-30 Δεκεμβρίου με δυο προπονήσεις καθημερινά των 90 λεπτών σύνολο 15 ωρών.  Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο Γερμασόγειας με πλαστικό χλοοτάπητα (το γήπεδο το οποίο είναι μέσα στην κοινότητα Γερμασόγειας – Για περαιτέρω πληροφορίες στο 99603380).

Την Τρίτη (27-12-2016) θα πραγματοποιηθεί ανοικτή προπόνηση προς όλα τα ΜΜΕ για να καλύψουν κάποιο μέρος του FCBarcolona Escola Camp Cyprus. Ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα ΜΜΕ από η ώρα 14:30 μέχρι 15:30 για να καλύψουν προπόνηση, αλλά και να συνομιλήσουν με τους Ισπανούς που θα ηγούνται του καμπ.

Οι Ισπανοί είναι από τις Ακαδημίες της Μπαρσελόνα στην Ισπανία.  Θα έχουμε τη χαρά να είναι στο καμπ ο υπεύθυνος για όλες τις σχολές Ακαδημιών Μπαρσελόνα παγκοσμίως, καθώς και δύο Ισπανοί προπονητές από της ακαδημίες της Μπαρσελόνα στην Ισπανία.

Έτσι, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν τη δυνατότητα μέσα στη μία ώρα να συνομιλήσουν μαζί τους, να έχουν ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις για να φιλοξενήσουν στα ΜΜΕ που εκπροσωπούν.

Μεγάλη θα είναι να παρευρεθούν όσο πιο πολλοί αθλητικοί συντάκτες, ΜΜΕ, να καλύψουν μέρος του FCBarcolona Escola Camp Cyprus. Αυτά τα Camps προσφέρουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν τα παιδιά με τις πιο συναρπαστικές μεθόδους προπόνησης του πιο επιτυχημένου συλλόγου στον κόσμο, με την άμεση συμμετοχή των επίσημων προπονητών της FCB Escola.  Με τη συμμετοχή τους τα παιδιά μπορούν να μάθουν κάθε μυστικό από την καθημερινή προπόνηση των Μέσι, Νεϊμάρ, Ινιέστα, Πικέ, Σουάρες κ.ά.

Ραντεβού λοιπόν την ερχόμενη Τρίτη από η ώρα 14:30 μέχρι 15:30 στο γήπεδο Γερμασόγειας με πλαστικό χλοοτάπητα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 99603380.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ