aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα εγκαίνια του «Πάρκου Ίσων Ευκαιριών»

Τα εγκαίνια του «Πάρκου Ίσων Ευκαιριών»

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Πάρκου Ίσων Ευκαιριών», έναντι της εκκλησίας της Φανερωμένης στη Λάρνακα. Το πάρκο δημιουργήθηκε από τον Ροταριανό Όμιλο Λάρνακας-Κιτίου και την Τράπεζα Κύπρου, και αποτελεί το πρώτο πάρκο στην Κύπρο για παιδιά με κινητικά προβλήματα.

Τα εγκαίνια του πάρκου τέλεσε η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, ενώ παρών στην εκδήλωση εγκαινίων του «Πάρκου Ίσων Ευκαιριών» έδωσαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Λούης Δημητρίου και ο Πρόεδρος Εθνικών Ομάδων, Χάρης Νικολάου.

Η δημιουργία του πάρκου προωθεί τα δικαιώματα και την ισότητα των παιδιών με κινητικά προβλήματα, δίνοντας τους την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν, παρέα με άλλα παιδιά της ηλικίας τους.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ Κύπρου και την Πετρολίνα ΑΕΚ, είχαν την δική τους συνεισφορά στην δημιουργία του πάρκου, αφού κατά την διάρκεια των περσινών τελικών του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, όπου αντί για εισιτηρίου είχαν διατεθεί δελτία εισφοράς για τον ιερό αυτό σκοπό, και είχαν μαζευτεί πέραν των 5000 χιλιάδων ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ