aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣTα αίτια του θανάτου του Θαλασσίτη, τι ανακοίνωσαν οι αρχές

Tα αίτια του θανάτου του Θαλασσίτη, τι ανακοίνωσαν οι αρχές

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του 26χρονου, κυπριακής καταγωγής ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη reality Μάικ Θαλασσίτη.

Αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή και κρεμάστηκε σε πάρκο στο Έντμοντον, στο Βόρειο Λονδίνο. Ο Μάικ Θαλασσίτης βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου (15.03.2019) έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε αγωνιστεί στη League 2 του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Love Island το καλοκαίρι του 2017.

Η συμπεριφορά του μέσα στο Love Island του είχε χαρίσει το προσωνύμιο «Muggy Mike» και τη φήμη του «κακού» των ριάλιτι. Οι φανς του δεν μπορούν πιστέψουν ότι ο Θαλασσίτης έφυγε από τη ζωή και εκφράζουν τη λύπη τους. «Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι διαβάζω πως έχει πεθάνει», γράφει ένας στο Twitter.

Οι φίλοι του ανέφεραν πως τους τελευταίους μήνες περνούσε δύσκολη περίοδο καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το θάνατο της γιαγιάς του, μόλις πριν από δυο μέρες, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ο 26χρονος celebrity είχε λατρεία στην 94χρονη γυναίκα.

Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε χάσει και τον καλύτερό του φίλο, τον Ντάνι Κατς, που βρέθηκε νεκρός την παραμονή των Χριστουγέννων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ