aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣύσκεψη στην παρουσία της Υπουργού για τα χθεσινά επεισόδια

Σύσκεψη στην παρουσία της Υπουργού για τα χθεσινά επεισόδια

Σύσκεψη υπό την υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Άννας Κουκκίδη-Προκοπίου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής τόσο εντός όσο και εκτός του «Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» κατά τη διάρκεια του ημιτελικού κυπέλλου στο μπάσκετ ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση.

Όπως ανέφερε στην κρατική τηλεόραση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στη σύσκεψη θα εξεταστούν μέτρα και εισηγήσεις για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Υπογράμμισε ακόμη πως είναι απαράδεκτο εν έτει 2023 να παρατηρούνται φαινόμενα όπως αυτά που σημειώθηκαν χθες. Αυτό που έχει σημμασία από τη σημερινή σύσκεψη είναι το πλάνο δράσης που θα καταρτιστεί για να δούμε πως αυτή η παθογένεια μπορεί να αντιμετωπιστεί στην ρίζα της. Είναι απαράδεκτο, είπε, ο αθλητισμός να θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, άτομα των σωμάτων ασφαλείας να τραυματίζονται.

Πρόσθετα, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι θα εξεταστούν μέτρα και εισηγήσεις και αναμένεται μετά την σύσκεψη να υπάρξουν ανακοινώσεις.

«Η υπουργός Δικαιοσύνης αναμένεται να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τις αποφάσεις που θα ληφθούν και να ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε και ενδεχομένως να υπήρξαν λάθη και παραλήψεις», είπε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ