aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνελεύσεις και αποφάσεις

Συνελεύσεις και αποφάσεις

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και η εκλογική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Παγκύπρια».

Κατά τη διάρκεια της λογοδοσίας του για τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Θεόδωρος Ιωαννίδης, αναφέρθηκε στις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της χρονιάς που ολοκληρώνεται, δίνοντας τα συγχαρητήριά του στους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε εγχώριες και διεθνείς συναντήσεις. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην πρωτιά του ΓΣΠ σε άντρες και γυναίκες στους Παγκύπριους Αγώνες.

Το 2019 αποτελεί ορόσημο για τον ΓΣΠ, αφού συμπληρώνει 125 χρόνια ζωής. Με αφορμή την επέτειο αυτή, ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι προγραμματίζεται μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων. Μεταξύ άλλων, έχει προχωρήσει στην ετοιμασία λευκώματος για την ιστορία του Συλλόγου και οι αθλητές του ΓΣΠ θα αγωνίζονται με επετειακές στολές στις διοργανώσεις του 2019.

Αναφερόμενος στον κοινωνικό ρόλο του ΓΣΠ ο κ. Ιωαννίδης τόνισε πως διαχρονικός στόχος του Συλλόγου δεν είναι μόνο η ανάδειξη πρωταθλητών, αλλά και η δημιουργία αθλητικής συνείδησης και συναγωνισμού καθώς και υγιούς κοινωνικής συμπεριφοράς, σημειώνοντας πως ο ΓΣΠ είναι ο μόνος Σύλλογος ο οποίος καλλιεργεί τον κλασικό αθλητισμό στη Λευκωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ