aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣύνδεσμος Διαιτητών: «Ισοπεδωτική και άδικη η κριτική»

Σύνδεσμος Διαιτητών: «Ισοπεδωτική και άδικη η κριτική»

Ανακοίνωση για την ισοπεδωτική και πολλές φορές άδικη όπως την χαρακτηρίζουν, κριτική στους διαιτητές από αθλητικούς παράγοντες, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου. Τα λάθη όπως τονίζουν, εύκολα προβάλλονται γιατί προκαλούν θέαση…

Η ανακοίνωση του Σύνδεσμου Διαιτητών Κύπρου:

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Σ.Δ.Κ., δεν είναι απλά ένας συντελεστής στη διεκπεραίωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΚΟΠ, αλλά ένα σώμα με πλούσια προσφορά στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας.

Κάθε Σαββατοκυρίακο οι Διαιτητές μας, περνούν από κόσκινο και βρίσκονται στην κρίση του κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Πολλές φορές παρατηρούμε άδικα αυστηρή εώς ισοπεδωτική κριτική στους Διαιτητές μας από αθλητικούς παράγοντες. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που οι αντιδράσεις είναι δικαιολογημένες και είναι εδώ που οι Διαιτητές μας οφείλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα εχέγγυα που τους παρέχονται, για να μειώσουν στο ελάχιστο τα αγωνιστικά τους λάθη.

Τα λάθη εύκολα προβάλλονται γιατί προκαλούν θέαση και εμπλουτισμό των πάρε φέρε σε ραδιοφωνικούς σχολιασμούς αθλητικών εκπομπών ή άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρεω και πιο πάνω, ο Σ.Δ.Κ. επιδεικνύει πέραν των ποδοσφαιρικών του αρμοδιοτήτων και πλούσια δράση στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας.

Στις 18 Ιανουαρίου, εν μέσω αυστηρού διατάγματος και τηρουμένων των πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγεάς, ο Σ.Δ.Κ. σε συνεργασία με τον τοπικό Σύνδεσμο Διαιτητών Λεμεσού της Π.Α.Α.Ο.Κ., διοργάνωσαν υπό την καθοδήγηση της τράπεζας αίματος την ετήσια καθιερωμένη αιμοδοσία στην αίθουσα δεξιώσεων της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Χαβούζας. Η προσέλευση των Διαιτητών, φίλων και υποστηρικτών ήταν αθρόα, αρκετές φορές παρατηρήθηκαν ουρές λόγω των περιοριστικών μέτρων, με συνέπεια αρκετοί να αποχωρήσουν λόγω περιορισμένου χρόνου από τις εργασίες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ