aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνάντηση Προέδρου ΚΟΑ με τον Σύνδεσμο Κυπρίων Προπονητών Ποδοσφαίρου

Συνάντηση Προέδρου ΚΟΑ με τον Σύνδεσμο Κυπρίων Προπονητών Ποδοσφαίρου

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Οργανωτικό Γραμματέα του Συνδέσμου Κυπρίων Προπονητών Ποδοσφαίρου, Άντρο Κουλουμπρή, Γιώργο Πολυβίου και Τάσο Κυριάκου.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ συζητήθηκαν και αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα που αφορούν τους Κύπριους προπονητές ποδοσφαίρου και γενικά θέματα που απασχολούν τον Σύνδεσμο.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ καλωσορίζοντας τους προπονητές, ανέφερε ότι ήταν συνειδητή η επιλογή του να τους συναντήσει, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και για αυτό νιώθει ιδιαίτερα συγκινημένος, αφού τον Σύνδεσμο τον θεωρεί χώρο δικό του. Διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους για οποιαδήποτε βοήθεια και στήριξη.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κυπρίων Προπονητών Ποδοσφαίρου από την πλευρά του, εξέφρασε τη χαρά του ότι ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου τους ανέλαβε αυτό το τιμητικό και ανώτατο αξίωμα στον Κυπριακό Αθλητισμό. Συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Συμβούλιο του ΚΟΑ και τόνισε ότι διαχρονικά ο Οργανισμός είναι στο πλευρό του Συνδέσμου, εκφράζοντας παράλληλα και τις ευχαριστίες του.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρόντες στη συνάντηση ήταν το Μέλος του Δ.Σ. κ. Ανδρόνικος Ανδρονίκου, η Γενική Διευθύντρια Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη και ο Λειτουργός κ. Πάρις Αβρααμίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ