aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνάντηση Μιχαηλίδη με Κυπριανού

Συνάντηση Μιχαηλίδη με Κυπριανού

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ντίνος Μιχαηλίδης, επισκέφθηκε στις 8 Αυγούστου στο γραφείο του τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία και δράση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς επίσης και την περίπτωση της υπόστασης της ΚΟΕ ως ανεξάρτητος αυτοδιοίκητος φορέας.

Η συζήτηση εστιάστηκε μεταξύ άλλων σε τρία κυρίως θέματα: (α) Στην ανάγκη εφαρμογής στην Κύπρο Ενιαίας Αθλητικής Νομοθεσίας, (β) Στη θεσμοθέτηση του θεσμού της «φιλάθλου ιδιότητας» και (γ) Στη νομική κατοχύρωση του αυτοδιοίκητου της ΚΟΕ.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης, απηύθυνε πρόσκληση προς το Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Κυπριανού να επισκεφθεί με αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ στο Ολυμπιακό Μέγαρο τα γραφεία της ΚΟΕ. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και η ημερομηνία θα καθοριστεί το συντομότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ