aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυναντήση Κούμα - Σιζόπουλου για την κάρτα φιλάθλου

Συναντήση Κούμα – Σιζόπουλου για την κάρτα φιλάθλου

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος Μαρίνο Σιζόπουλο είχε σήμερα στα Γραφεία της ΚΟΠ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας στην παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου Χάρη Λοϊζίδη και του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν το Κυπριακό ποδόσφαιρο ενώ εκτενής συζήτηση έγινε για την εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου.

Ο κ. Σιζόπουλος ενημέρωσε την ΚΟΠ για την εισήγηση του κόμματος του για άμεση αναστολή της εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου από φέτος και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να δοθεί χρόνος για δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για πιο αποτελεσματική λειτουργία του μέτρου.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ τόνισε στον κ. Σιζόπουλο πως η Ομοσπονδία δεν είναι αρνητική σε οποιαδήποτε εισήγηση η οποία σκοπό έχει τη βελτίωση της υφιστάμενης νομοθεσίας, προς όφελος των φιλάθλων αλλά και των Σωματείων, χωρίς, την ίδια στιγμή, να τίθεται θέμα ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ χαιρέτησε επίσης την απόφαση της ΚΟΠ να αναστείλει το Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας και την αποφασιστικότητα που επιδικνύει η Ομοσπονδία για πάταξη του φαινομένου των προσυνεννοημένων αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ