aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνάντηση ΚΟΑ με τον Σύνδεσμο Γυμναστηρίων

Συνάντηση ΚΟΑ με τον Σύνδεσμο Γυμναστηρίων

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 συνάντηση, μεταξύ αντιπροσωπείας του  Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών  Γυμναστηρίων και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, υπό την Προεδρία του Προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και με τη συμμετοχή του Μέλους ΔΣ Λεόντιου Τσέλεπου (μέσω τηλεδιάσκεψης).

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι πρόσφατες χαλαρώσεις στον αθλητισμό, μετά τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας και πώς αυτές επηρεάζουν τον τομέα των γυμναστηρίων. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον τομέα των ελέγχων που διεξάγονται από τον ΚΟΑ, αλλά και από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και πώς οι έλεγχοι αυτοί μπορούν να βοηθήσουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας και να επιτρέψουν επιπλέον χαλαρώσεις για τα γυμναστήρια μετά τις 16 Μαρτίου. Επιπλέον παρουσιάστηκε από τον Σύνδεσμο η πρόταση τους για Κρατική στήριξη και αντηλλάγησαν σχετικές απόψεις.

Η συνάντηση αυτή επιβεβαίωσε την άριστη συνεργασία και επικοινωνία με τον Σύνδεσμο και ο Οργανισμός αντικρίζει θετικά τις προτάσεις του Συνδέσμου με στόχο την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων και τη στήριξη του τομέα τους. Επιπλέον ο πρόεδρος του ΚΟΑ ενημέρωσε για την πρόοδο της δεύτερης φάσης της Δημόσιας Διαβούλευσης για την τροποποίηση των Περί Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής Κανονισμών.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης οι αρμόδιοι λειτουργοί Δέσποινα Γεωργιάδου & Μιχάλης Τερεζόπουλος. Από το ΔΣ του  Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών  Γυμναστηρίων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Μιχάλης Σιεκκερής, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Αντωνίου και το Μέλος Χρίστος Κονδύλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ