aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυμφωνία Μιχαηλίδη - Φαίδωνος για το «Στέλιος Κυριακίδης»

Συμφωνία Μιχαηλίδη – Φαίδωνος για το «Στέλιος Κυριακίδης»

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού προχώρησε σε μια σημαντική συμφωνία με τον Δήμο Πάφου, η οποία θα βοηθήσει τον κόσμο της Πάφου σε μεγάλο βαθμό. Η σχετική συμφωνία υπεγράφη την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στα γραφεία του ΚΟΑ, μεταξύ του Προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και  του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, στην παρουσία και της Γενικής Διευθύντριας του Οργανισμού Δρ. Μαίρης Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη. Η συμφωνία αυτή επετεύχθη μετά από σχετικό αίτημα του Δημάρχου Πάφου και θετική αντίδραση από τον ΚΟΑ.

Είναι μια μακρόχρονη συμφωνία, που προνοεί  ενοικίαση χώρου 250 τ.μ. στον χώρο στάθμευσης του Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης», για την ανέγερση εκεί του Κέντρου Εξυπηρέτησης Δημοτών, έναντι συμβολικού ποσού 200 ευρώ ετησίως. Η δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου εξυπηρέτησης Δημοτών στον χώρο του Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης», το οποίο διαθέτει πληθώρα θέσεων στάθμευσης όλες τις εργάσιμες ημέρες και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους,  θα συμβάλει καθοριστικά στην απάμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης, καθώς και του συνωστισμού πολιτών στα Γραφεία του Δήμου Πάφου και του ΣΑΠΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ