aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυμφωνία με φόντο το πρωτάθλημα

Συμφωνία με φόντο το πρωτάθλημα

Η γνωστή εταιρεία «Hercules-Official Awards Partner» ανακοίνωσε ότι σύναψε συμφωνία με την ΚΟΠ και κατά την επόμενη πενταετία. Με απλά λόγια, η ΚΟΠ και η εταιρεία, γνωστή για την κατασκευή των τροπαίων τα οποία δίδονται σε διακριθέντες σε διάφορες βραβεύσεις και σε άλλες εκδηλώσεις ανανέωσαν την συνεργασία τους.

Αναλυτικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας σύναψε συμφωνία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την παροχή των βραβείων της δεύτερης κατά την επόμενη πενταετία. Ως ο επίσημος κατασκευαστής επάθλων της ΚΟΠ έχουμε σαν στόχο να δουλέψουμε σκληρά για την αναβάθμιση των βραβείων του θεσμού του πρωταθλήματος, του super cup και των υπόλοιπων αναγκών της ομοσπονδίας.

Ήδη σε συνεργασία με την ΚΟΠ έχουμε παρουσιάσει τα νέα βραβεία του Super Cup  και  Ήθους της Ομοσπονδίας. Παράλληλα ο σχεδιασμός του νέου βραβείου του πρωταθλήματος είναι υπό μελέτη.

Η εταιρεία μας, Hercules εδώ και 30 χρόνια κατασκευάζει τα πιο ξεχωριστά έπαθλα για τους πρωταθλητές του τόπου μας . Σήμερα αποτελούμε το σημαντικότερο κατασκευαστή της περιοχής εξελίσσοντας τα προϊόντα και της υπηρεσίες μας συνεχώς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.hercules-group.com».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ