aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυγκλονιστική διάσωση: Τράβηξαν με σχοινί γυναίκα που κρεμόταν από τον 20ο όροφο

Συγκλονιστική διάσωση: Τράβηξαν με σχοινί γυναίκα που κρεμόταν από τον 20ο όροφο

Σοκαριστικές στιγμές συνέβησαν σε πολυκατοικία του Μανχάταν, όταν εξερράγη μπαταρία από ηλεκτρικό σκούτερ και έπιασε μεγάλη φωτιά στον εσωτερικό χώρο. Αμέσως προκλήθηκε πανικός, με τους ενοίκους να τρέχουν προς κάθε δυνατή έξοδο. Πολλοί όμως δεν τα κατάφεραν και τότε επενέβησαν οι διασώστες της πυροσβεστική.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι έσπευσαν στην ταράτσα, ενώ άλλοι κρέμονταν από τα παράθυρά για να προσπαθήσουν να γλιτώσουν από τη φωτιά.

Συγκλονιστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τη στιγμή που οι πυροσβέστες εργάστηκαν γρήγορα για να πραγματοποιήσουν δύσκολη διάσωση με σχοινί δύο ανθρώπων που κρέμονταν από το κτίριο.

Μια ομάδα πυροσβεστών φαίνεται να βγάζει μια γυναίκα από παράθυρο στον 20ό όροφο, καθώς την ασφαλίζουν στο σχοινί τους. Το διαμέρισμα της φαίνεται να έχει τυλιχτεί στις φλόγες, καθώς από το παράθυρο βγαίνουν πυκνοί καπνοί.

Ένας από τους πυροσβέστες φαίνεται να δίνει «ιπποτικά» τη δική του μάσκα στη γυναίκα για να μπορέσει να αναπνεύσει μέσα από τα πυκνά σύννεφα καπνού.

Στη συνέχεια, την κατεβάζουν αργά στο παράθυρο από κάτω, όπου μια άλλη ομάδα πυροσβεστών την αρπάζει και τη φέρνει σε ασφαλές σημείο. Όλα αυτά μέσα σε ένα μόνο λεπτό.

Η επίτροπος της Πυροσβεστικής Laura Kavanagh επαίνεσε τη γρήγορη δράση των πρώτων ανταποκριτών για τη διάσωση των κατοίκων του κτιρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ