aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυγκινητική επίσκεψη της ΕΑΚ στο Ριζοκάρπασο

Συγκινητική επίσκεψη της ΕΑΚ στο Ριζοκάρπασο

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η επίσκεψη που διοργάνωσε η ΕΑΚ στο Γυμνάσιο και Δημοτικό Σχολείο Ριζοκαρπάσου με ευκαιρία το τέλος της αθλητικής περιόδου. Ο πρόεδρος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη της ΕΑΚ συνοδευόμενα από εκπροσώπους των χορηγών Cyta και ΟΠΑΠ, καθώς και υποστηρικτών της πρόσφεραν δώρα στους εγκλωβισμένους μαθητές οι οποίοι παρουσίασαν σύντομο μέρος της τελικής τους εκδήλωσης που έγινε την Τρίτη το βράδυ.

Τη χαρά τους εξέφρασαν για την επίσκεψη της ΕΑΚ οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο Ριζοκάρπασο και οι μαθητές. Ο πρόεδρος της ΕΑΚ σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι είναι χρέος όλων μας να δείχνουμε την αγάπη μας στους εγκλωβισμένους τονίζοντας ότι οι εγκλωβισμένοι μαθητές πρέπει να νιώθουν τιμή και περηφάνια, όπως και οι εκπαιδευτικοί τους και όχι μειονεκτικά απέναντι στους μαθητές των ελεύθερων περιοχών.

Την επίσκεψη στο Ριζοκάρπασο ακολούθησε προσκύνημα στον Απόστολο Ανδρέα. H EAK εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Cyta και την κυρία Αλεξία Γιαλλουρίδου και την εταιρεία Pathin και στον διευθυντή της κ. Παντελή Αθηνή για τα δώρα που πρόσφεραν στα εγκλωβισμένα παιδιά, την ΚΟΠ και τον διευθυντή της Ανθούλλη Μυλωνά για τις μπάλες που πρόσφεραν στα σχολεία και τους μαθητές και τον ΟΠΑΠ που στήριξε την επίσκεψη – προσκύνημα και τους Αλετράρη και Ισίδωρο Μακρίδη που συνόδευσαν την αντιπροσωπεία της ΕΑΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ