aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΓΟΡΑΣυμπαίκτες στο «γήπεδο» των social media

Συμπαίκτες στο «γήπεδο» των social media

Μια νέα συνεργασία είναι γεγονός στον χώρο της διαδικτυακής επικοινωνίας. Η ΤELIA & PAVLA BBDO ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την CABLENET.

Σε μια εποχή που εξελίσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον που νέες προκλήσεις εμφανίζονται καθημερινά, η ΤELIA & PAVLA BBDO αναλαμβάνει να καθορίσει μια νέα στρατηγική προβάλλοντας το πολύτιμο περιεχόμενο της CABLENET SPORTS στο «γήπεδο» των Social Media.

Η CABLENET, η εταιρεία που καινοτομεί και πρωτοτυπεί και στον χώρο της στήριξης και προβολής του Κυπριακού αθλητισμού, εντός και εκτός συνόρων, αποκτά πλέον έναν ισχυρό συμπαίκτη, την ΤELIA & PAVLA BBDO, η οποία με την εμπειρία της και τη δημιουργικότητά της έρχεται να ενισχύσει το περιεχόμενο των Social Media της CABLENET SPORTS.

Με τη σκέψη ότι ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας και ότι προσφέρει πολύ περισσότερα από ένα γκολ ή μια νίκη, η ΤELIA & PAVLA BBDO επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που η CABLENET SPORTS προβάλει το θέαμα και τις συναρπαστικές στιγμές του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης, της χειροσφαίρισης, της πετοσφαίρισης, των ολυμπιακών αθλημάτων και όλων των άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων, με κύριο στόχο το κοινό να αγαπήσει τον Κυπριακό και Διεθνές αθλητισμό σε κάθε του μορφή.

Η συνεργασία ΤELIA & PAVLA BBDO και CABLENET θα είναι ένας αγώνας γεμάτος από εντυπωσιακές στιγμές για όλους όσους επιθυμούν πραγματικό αθλητικό περιεχόμενο, ένα περιεχόμενο που δεν θα προσφέρει τίποτα λιγότερο από… #SportsToTheMax!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ