aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUESurvivor: Ο Αγγελόπουλος έπαιξε σε ομάδα που ενεπλάκη σε στημένο!

Survivor: Ο Αγγελόπουλος έπαιξε σε ομάδα που ενεπλάκη σε στημένο!

Ο Σκιαθίτης Γιώργος Αγγελόπουλος, έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού αλλά και την συμπάθεια των συμπαικτών του στο Survivor, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν το παρελθόν του 34χρονου.

Ο δημοφιλής Γιώργος -σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Μononews.gr»- είναι πρώην ποδοσφαιριστής (μεσοαμυντικός η θέση του), μετράει περισσότερες από 40 συμμετοχές στη Football League κι όχι μόνο αυτό, αλλά αγωνίστηκε σε ομάδα που είχε εμπλοκή σε στημένο παιχνίδι!

Ο Γιώργος μπορεί, πλέον, να είναι προπονητής θαλάσσιου σκι (σ.σ. ασχολείται επίσης με το Tae kwon do και το kick boxing), ωστόσο στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό Αστέρα και Ρόδο. Στους Θεσσαλούς είχε «γράψει» μία συμμετοχή τη σεζόν 2004-05 στη Β’ Εθνική, την επόμενη σεζόν έπαιξε στη Γ’ με τη Ρόδο, ενώ την τριετία που ακολούθησε αγωνίστηκε ξανά στη δεύτερη κατηγορία με τον Εθνικό Αστέρα.

Την επόμενη σεζόν (2009-10) επέστρεψε στη Ρόδο η οποία μόλις είχε προβιβαστεί στη Β’ κατηγορία και μάλιστα ένα από τα παιχνίδια της ομάδας εκείνης της σεζόν βρίσκεται στη λίστα με τους 51 ύποπτους αγώνες προς χειραγώγηση, σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Πούλιου στο Συμβούλιο Εφετών! Συγκεκριμένα πρόκειται για την αναμέτρηση Ηλιούπολη-Ρόδος 2-0 (26/4/10), στην οποία ωστόσο δεν είχε παίξει ο νυν παίκτης του Survivor, ο οποίος άλλωστε είχε κάνει μόλις 6 συμμετοχές εκείνη τη σεζόν.

Επίσης, την καριέρα του την έκλεισε στην Κύπρο, ενώ συνεργάστηκε με τον Σίνισα Γκόγκιτς στον Ολυμπιακό Βόλου. Μετά την επιστροφή του από τη Μεγαλόνησο το 2011, ασχολήθηκε μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, Χάρη Αγγελόπουλο, στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν στη Σκιάθο, ένα πρατήριο υγρών καυσίμων.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το.. παιχνίδι, η  εξαιρετική φυσική κατάσταση που βρίσκεται ο 35χρονος Σκιαθίτης αποτελεί ατού για τον ίδιον, με τον αδερφό του Χάρη Αγγελόπουλο να σημειώνει με νόημα: «Είναι πολύ γυμνασμένος και πιστεύω ότι έχει την αντοχή για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ήταν πολύ χαρούμενος όταν έφυγε από τη Σκιάθο για τον Άγιο Δομίνικο και είμαι αισιόδοξος πως θα πάει καλά στο Survivor».

To φλερτ στο Survivor

Αν και τις πρώτες  μέρες ο Γιώργος έδειχνε πολύ κλειστός σαν χαρακτήρας και είχε αποστασιοποιηθεί από τους συμπαίκτες του, τελευταία έχει έρθει πολύ κοντά με με την όμορφη αθλητικογράφο Ευρυδίκη Βαλαβάνη (φωτό κάτω) κάτι που έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι το πρώτο ειδύλλιο στο παιχνίδι… έχει ξεκινήσει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ