aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτους Μιχαηλίδη και Δημητρίου το Αθλητικό Βραβείο 2018

Στους Μιχαηλίδη και Δημητρίου το Αθλητικό Βραβείο 2018

Σε δυο πραγματικούς αθλητάνθρωπους και εργάτες του αθλητισμού, ο καθένας με τη δική του διάσταση και προσφορά, απονέμεται το φετινό Βραβείο Αθλητικής Προσφοράς Κώστα Λυμπουρή – Νική Γεωργίου της ΚΕ του ΑΚΕΛ.

Πρόκειται για τον Ντίνο Μιχαηλίδη (φωτό), πρώην πρωταθλητή στίβου, προπονητή, διοικητικό παράγοντα και σημερινό πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και τον Γιαννάκη Δημητρίου (Ττοφαρή), έναν βετεράνο αθλητή και πρωταθλητή των μεγάλων αποστάσεων, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στον αθλητισμό και αποτελεί πρότυπο για τους νέους για μια υγιή σχέση με αυτόν.

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης υπηρέτησε με αφοσίωση τον κυπριακό αθλητισμό και έβαλε τη σφραγίδα του στη διαμόρφωση του αθλητικού γίγνεσθαι με την εμπλοκή του από πολλές επάλξεις και προγράμματα. Ο Γιαννάκης Δημητρίου θεωρείται ένας από τους σύγχρονους λάτρεις του κυπριακού αθλητισμού και με τις συμμετοχές του σε αμέτρητες διοργανώσεις δίνει μια πρόσθετη κοινωνική διάσταση στην έννοια και τα μηνύματα του αθλητισμού.

Το Βραβείο Αθλητικής Προσφοράς Κώστα Λυμπουρή και Νική Γεωργίου θεσπίστηκε το 2010 από την Κ.Ε του ΑΚΕΛ και έχει ως στόχο τη βράβευση ατόμων για την προσφορά τους στην αθλητική ανάπτυξη του τόπου και την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους. Η εκδήλωση απονομής του φετινού Βραβείου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 του Δεκέμβρη 2018 στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ