aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτον τελικό μέσω... πέναλτι η Ομόνοια

Στον τελικό μέσω… πέναλτι η Ομόνοια

Στη διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο νικητής στα βοηθητικά γήπεδα του Μακαρείου Σταδίου και η Ομόνοια Λευκωσίας εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό στο Παγκύπριο Κύπελλο Βετεράνων που διοργανώνει για πρώτη φορά η ΚΟΠ.

Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2. Για την Ομόνοια σκόραραν οι Κώστας Καϊάφας (26′) και Αλέξης Πίττας (45′), ενώ τα τέρματα της Ανόρθωσης πέτυχε ο Γιάννος Οκκάς (40′, 50′). Στη διαδικασία των πέναλτι η Ομόνοια προκρίθηκε με 5-4. Ευστόχησαν οι Πίττας, Νικόλας Γεωργίου, Μάρης, Γιατρού και Στέλιος Κίττος, αστόχησε ο Καϊάφας.

Από πλευράς Ανόρθωσης ευστόχησαν οι Κώστας Φώτη, Οκκάς, Κυριάκος Καλλητσιώνης και Δημήτρης Ιωάννου, αστόχησαν Νίκος Παναγιώτου και Δώρος Κωνσταντίνου. Στην προημιτελική φάση η Ομόνοια απέκλεισε την ΕΝ Παραλιμνίου με 3-1 και η Ανόρθωση τον Απόλλωνα επίσης με 3-1. Στο μεγάλο ραντεβού του τελικού η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στις 26 Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ