aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣStoiximan: Ποιος θα αναδειχθεί ΠτΔ και ποιο δίδυμο είναι το φαβορί για τον β’ γύρο;

Stoiximan: Ποιος θα αναδειχθεί ΠτΔ και ποιο δίδυμο είναι το φαβορί για τον β’ γύρο;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2018 απέχουν μόλις 3 εβδομάδες μακριά και τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά! Ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας; Πόνταρε τώρα με τις καλύτερες αποδόσεις από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο stoiximan.com.cy!

Η νίκη του Νίκου Αναστασιάδη δίνει 1.17 ενώ νίκη του Νικόλα Παπαδόπουλου, δίνει 4.25.

Νίκη του Σταύρου Μαλά δίνει απόδοση 13.00, του Χρίστου Χρίστου δίνει 70.00 ενώ νίκη του Γιώργου Λιλλήκα δίνει απόδοση 100.00!

Ποιο θα είναι το ζευγάρι του Β’ Γύρου των Προεδρικών Εκλογών; Νίκος Αναστασιάδης και Νικόλας Παπαδόπουλος δίνουν 1.65, ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης με τον Σταύρο Μαλά δίνουν 2.15! Για οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι, απόδοση 30.00!

Δες όλες τις επιλογές και αποδόσεις αναλυτικά, εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ