aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEStoiximan: Champions League μέρος πρώτο και όλα μπορούν να συμβούν!

Stoiximan: Champions League μέρος πρώτο και όλα μπορούν να συμβούν!

Το Champions League επιστρέφει με ματς – φωτιά και με στοίχημα με 0% γκανιότα. Για το έκτο γκρουπ, στο Βεστφάλεν γίνεται η πρώτη από τις ισπανογερμανικές κόντρες του διημέρου.

Η Ρεάλ ταξιδεύει στο Ντόρτμουντ και θέλει να ξεχάσει την πρόσφατη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Δύσκολο το έργο της, αφού η γερμανική ομάδα δείχνει φορμαρισμένη και στην έδρα της είναι ικανή ακόμα και για τους τρεις βαθμούς.

Επίσης, Ρεάλ και Ντόρτμουντ έχουν παράδοση στα πολλά γκολ με την τελευταία να έχει βάλει 20 γκολ στα 4 τελευταία της παιχνίδια. Ο Stoiximan η κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία προσφέρει τις ελκυστικότερες αποδόσεις για τον αγώνα Ντόρμουντ – Ρεαλ και τώρα και με 0% γκανιότα.

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις στοιχήματος παγκοσμίως! Για το over η απόδοση στο Stoiximan είναι στα 2.15.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σπόρτιγκ φιλοξενεί στη Λισαβόνα τη Λέγκια σε ένα αγώνα όπου και οι δύο ομάδες θα είναι πολύ προσεκτικές.Το under 2.5 γκόλ  για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει απόδοση στο Stoiximan 2.45. Ενώ υπάρχουν περισσότερες από 150 επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στον 7ο όμιλο η πρωτάρα Λέστερ καλείται να  δώσει τον καλύτερο της εαυτό κόντρα στη Πόρτο με τον Μαχρέζ να θέλει να σκοράρει ξανά μετά και από τα δύο γκολ που σκόραρε κόντρα στην Μπρίζ. Η απόδοση στον Stoiximan για να σκοράρει ο Μαχρέζ είναι 3.05.

Για το 5ο όμιλο η Λεβερκούζεν θα βρεθεί στο πριγκιπάτο για να αντιμετωπίσει τη Μονακό σε ένα ανοιχτό ματς. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση στο Stoiximan 1.70.

Στα υπόλοιπα ματς οι αποδόσεις στο Stoiximan είναι:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Τότεναμ 3.15, 3.25, 2.35

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γιουβέντους 12.00, 5.75, 1.26

Κοπεγχάγη – Κλαμπ Μπριζ  1.85, 3.60, 4.35

Σεβίλη – Λιόν  1.80, 3.90,  4.33

Οι επιλογές στον Stoiximan δεν σταματούν εδώ, αφού είναι περισσότερες από 150 στο κάθε ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ