aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτο τραπέζι νέα μέτρα και εφαρμογή του πρωτοκόλλου, αύριο οι αποφάσεις ΚΟΠ-Υπουργείου

Στο τραπέζι νέα μέτρα και εφαρμογή του πρωτοκόλλου, αύριο οι αποφάσεις ΚΟΠ-Υπουργείου

Ολοκληρώθηκε μετά από μιάμιση περίπου ώρα, η έκτακτη σύσκεψη μεταξύ της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας, στην οποία τέθηκε επί τάπητος το σοβαρό θέμα που προέκυψε με την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού σε δύο ομάδες. Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός Άχνας έχουν καταγράψει διψήφιο αριθμό κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα προπονήσεις και αγώνες να έχουν αναβληθεί μέχρι νεοτέρας.

Όπως προκύπτει, οι αποφάσεις και τα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού στο ποδόσφαιρο, θα ανακοινωθούν αύριο (25/9). Το πρόβλημα εντοπίζεται στην εφαρμογή του πρωτοκόλλου από τις ομάδες για πρόληψη από τον ιό και σε αυτό θα επικεντρωθούν τα μέτρα που θα αποφασιστούν.

Αποφάσεις και μέτρα θα ανακοινωθούν μετά από σύσκεψη που θα γίνει αύριο στις 9 το πρωί ανάμεσα στην ΚΟΠ και το Υπουργείο. Δεν υπάρχει ένδειξη για πιθανή αναβολή της αγωνιστικής, ενώ αναβλήθηκαν οι αγώνες Νέα Σαλαμίνα – Ερμής και Εθνικός – Ανόρθωση για την 5η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ