aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτο «ραντάρ» κυπριακής ομάδας ο Εζεκίελ Πιόβι  

Στο «ραντάρ» κυπριακής ομάδας ο Εζεκίελ Πιόβι  

Πρόταση συνεργασίας στον Αργεντινό Εζεκίελ Πιόβι κατέθεσε κυπριακή ομάδα. Αυτό υποστηρίζει με ανάρτησή του στο twitter ο δημοσιογράφος Χουάν Ιγνάσιο Εχίδο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο συνάδελφος για τον 27χρονο μέσο προκύπτει ενδιαφέρον από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας και από την Κύπρο, χωρίς να γίνεται αναφορά στο όνομα της ομάδας.

Ο Πιόβι αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος («κόφτης») και δημιουργικός μέσος («οκτάρι»). Στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στην Άρσεναλ Αργεντινής ως δανεικός από την Αλμάργο και κατέγραψε 20 εμφανίσεις και ένα γκολ.

Στις 30 Ιουνίου επέστρεψε στην ομάδα του, αφού διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν η Αλμάργο επιθυμεί να τον παραχωρήσει ξανά, επομένως δεν αποτελεί πρόβλημα το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο. Όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος Χουάν Ιγνάσιο Εχίδο ο ποδοσφαιριστής προς το παρόν είναι «κρύος» να περάσει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό, όμως θα διαφανεί πως θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ