aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτο 2.70 στη Bet on Alfa το «διπλό» της Κύπρου

Στο 2.70 στη Bet on Alfa το «διπλό» της Κύπρου

Μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Βοσνία με την σπουδαία ανατροπή, η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει στις 19:00 στο Ταλίν την Εσθονία, με στόχο το διπλό που θα δημιουργήσει καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ματς προσφέρεται στο κουπόνι της Bet on Alfa, όπως και όλοι οι σημερινοί αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η απόδοση της Εθνικής Κύπρου για να πάρει το διπλό μέσα στο Ταλίν, είναι στο 2.70 στο κουπόνι της Bet on Alfa, ενώ οριακά φαβορί θεωρούνται οι Εσθονοί με απόδοση 2.55. Το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 2.85. Όσον αφορά στον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν, το over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.45, το under 2.5 goals 1.45, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 2.05.

Για τον 8ο όμιλο θα γίνει και το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την πρωτοπόρο του ομίλου ομάδα του Βελγίου στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η νίκη της Ελλάδας προσφέρεται στο 5.20 από τη Bet on Alfa, το διπλό των Βέλγων στο 1.60 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.45. Στο 2.10 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, ενώ η ίδια απόδοση είναι και για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ στο 1.60 προσφέρεται η απόδοση του under 2.5 goals.

Στο www.betonafla.com.cy συνεχίζεται η σούπερ προσφορά όπου μπορείτε με την εγγραφή να πάρετε το μπόνους σας χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους πρώτης κατάθεσης 100%, μέχρι τα 100 Ευρώ. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ONLINE ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ BONUS ΣΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ