aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτις 4/9 η Καταστατική Γενική Συνέλευση

Στις 4/9 η Καταστατική Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κυπρίων Προπονητών Ποδοσφαίρου, στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε τη σύγκλιση Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 20:00.

Όλοι οι Κύπριοι προπονητές – μέλη του Συνδέσμου καλούνται να παραστούν στην Καταστατική Γενική Συνέλευση, η οποία συγκαλείται για την τροποποίηση του Καταστατικού του Συνδέσμου, προκειμένου να εκσυγχρονιστεί, να γίνει πιο λειτουργικό και να εναρμονιστεί πλήρως με τη νομοθεσία. Οι Κύπριοι προπονητές που δεν είναι μέλη του Συνδέσμου, μπορούν να εγγραφούν μέλη επί τόπου και να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης.

Η παρουσία όλων των Κύπριων προπονητών, ανεξαρτήτως του αν εργάζονται σε επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές ομάδες ή ακαδημίες, είναι άκρως σημαντική, καθώς τόσο οι τροποποιήσεις στο Καταστατικό που θα προωθηθούν όσο και τα θέματα που θα συζητηθούν, αφορούν άμεσα τη νομική κατοχύρωση αλλά και το μέλλον του επαγγέλματος του προπονητή ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι ο Σύνδεσμος Προπονητών έχει προχωρήσει τις διαδικασίες τόσο για την κατοχύρωση του επαγγέλματος όσο και για την εισαγωγή του ενιαίου συμβολαίου προπονητών ποδοσφαίρου, θέματα επί των οποίων θα υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση στο πλαίσιο της Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ