aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Στηρίζουμε αυτά τα παιδιά»

Το να είσαι οπαδός (του ποδοσφαίρου) μιας ποδοσφαιρικής ομάδας είναι μία εμπειρία αλλά το να είσαι οπαδός της Liverpool FC είναι τρόπος ζωής. Σε ακριβώς αυτό τον τρόπο ο Επίσημος Σύνδεσμος Φιλάθλων Liverpool FC Κύπρου βασίζει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα του.

O Επίσημος Σύνδεσμος Φιλάθλων Liverpool FC Κύπρου προχώρησε σε εισφορά ύψους 200 ευρώ προς τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Ηλιαχτίδα Ζωής», στις 28 Μαρτίου 2017, από μέλος του Συνδέσμου OLSC Cyprus, Φίλιππο Φιλίππου που παρέλαβε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Πανίκος Ξιούρουππας,

Από το 2014 ο Σύνδεσμος συνεργάζεται με τον Σύνδεσμο Στήριξης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Επαρχίας Λάρνακας «Ηλιαχτίδα Ζωής», που είναι εθελοντική οργάνωση, με σκοπό την στήριξη των παιδιών αυτών που στερούνται αρκετά πράγματα στη ζωή τα οποία πολλοί από μας θεωρούμε δεδομένα.

Θα συνεχίσουν με όποιο μέσο διαθέτουν στον φιλανθρωπικό σκοπό της «Ηλιαχτίδα Ζωής» και τους ευχαριστούν για την ευκαιρία αυτή που τους δίνεται να προσφέρουμε στα παιδιά με ειδικές ανάγκες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ