aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτην Κύπρο ο διευθυντής του Προγράμματος των Διεθνών Ακαδημιών της Liverpool

Στην Κύπρο ο διευθυντής του Προγράμματος των Διεθνών Ακαδημιών της Liverpool

Στην Κύπρο βρέθηκε την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου ο διευθυντής του Προγράμματος των Διεθνών Ακαδημιών της Liverpool, Steven Gillespie.

Ο κ. Gillespie παρακολούθησε πολλές προπονήσεις σε όλα τα κλιμάκια των Ακαδημιών της Liverpool στη Λευκωσία (Αθλητικό Κέντρο ΓΣΠ, Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου και στο The Grammar School) και μίλησε με τα νεαρά ταλέντα. Παράλληλα έδωσε σεμινάρια προπονητικής. Ο Steven Gillespie παρακολούθησε, επίσης, τις ομάδες των Ακαδημιών να αγωνίζονται σε επίσημους αγώνες.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ), από τον Μάιο του 2017, ξεκίνησε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Liverpool FC στην Κύπρο. Οι Ακαδημίες της Λίβερπουλ λειτουργούν φέτος για δεύτερη σεζόν στη Λευκωσία, εξυπηρετώντας παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα για νέους ηλικίας 4-17 ετών ώστε να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα, ενώ δίνεται έμφαση και στην ανάπτυξη νέων παικτών, αλλά και στην εκπαίδευση προπονητών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στο τηλέφωνο 22874052, στην ιστοσελίδα https://lfcacademy.com.cy/ και από τη σελίδα Facebook της Ακαδημίας https://www.facebook.com/LFCAcademyCyprus.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ