aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτην Κομισιόν οι διαγραφές €19,5 εκατομμυρίων των σωματείων!

Στην Κομισιόν οι διαγραφές €19,5 εκατομμυρίων των σωματείων!

Στο μικροσκόπιο του Εφόρου Κρατικών Ενισχύσεων και της Κομισιόν βρίσκεται η διαγραφή οφειλών €19,5 εκατ., από τα ποδοσφαιρικά σωματεία τα οποία χρωστούν ποσό €35,99 εκατ. Η διαγραφή των οφειλών που αφορούσαν €18 εκατ. φορολογίες και €1,5 εκατ. οφειλές προς τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις, έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο μέσω συμπληρωματικού προϋπολογισμού.

Οι συνολικές φορολογικές οφειλές των ποδοσφαιρικών σωματείων, από τον Ιούλιο του 2007 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 ανέρχεται σε €35,99 εκατ., από το οποίο ποσό ύψους €22,67 εκατ. αφορά σε άμεση φορολογία και €13,23 εκατ. σε έμμεση φορολογία.

Σύμφωνα με έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, το Τμήμα Φορολογίας παρακολουθεί την εφαρμογή του νέου σχεδίου και στις περιπτώσεις παρεκκλίσεων θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Μάλιστα όσα σωματεία δεν ανταποκρίνονται, θα κινηθούν οι ανάλογες διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο. Το Τμήμα συνέστησε ομάδα παρακολούθησης εφαρμογής του σχεδίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο philenews.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ