aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Αθήνα οι εκλογές της UEFA

Το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου θα βγάλει η UEFA το νέο της πρόεδρο και αυτό θα γίνει σε ελληνικό έδαφος. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, επιβεβαίωσε πως οι εκλογές για τον διάδοχο του Μισέλ Πλατινί θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσά μας.

Τα 55 μέλη της UEFA θα εκλέξουν τον νέο πρόεδρο και όποιος βγει από την διαδικασία, θα βρίσκεται στην ηγεσία της μέχρι τον Μάρτιο του 2019, ενώ ταυτόχρονα θα είναι και αντιπρόεδρος της FIFA.

Ως τώρα, έχουν εκφράσει δημόσιο ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στις εκλογές, οι αντιπρόεδροι της UEFA, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ (Ισπανία) και Μίχαελ Βαν Πράαγκ (Ολλανδία), καθώς και ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Η προθεσμία για τις υποψηφιότητες είναι ως τις 20 Ιουλίου, ενώ και ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης πολύ πιθανό να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους, όντας αυτή την στιγμή Γενικός Γραμματέας της UEFA. Μάλιστα, πολλοί θεωρούν ότι έχει και πολλές πιθανότητες να βγει, αν αποφασίσει να διεκδικήσει την προεδρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ