aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτην Αθήνα για σεμινάριο ο Στέλιος Οκκαρίδης

Στην Αθήνα για σεμινάριο ο Στέλιος Οκκαρίδης

Σε προπονητικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Global Premier Soccer (GPS) και η Valencia CF στην Αθήνα, το τριήμερο 15-17 Σεπτεμβρίου 2017, παρευρέθηκαν ο διευθυντής της GPS South East Europe / Valencia CF Cyprus, Χαράλαμπος Σπύρου και ο τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Στέλιος Οκκαρίδης.

Ο Στέλιος Οκκαρίδης εκπροσώπησε το κυπριακό παράρτημα της ακαδημίας GPS SEE / Valencia CF στο σεμινάριο προπονητών, που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο και αθλητικές εγκαταστάσεις στη Γλυφάδα. Γύρω στους είκοσι προπονητές από τις σχολές σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο συμμετείχαν στο σεμινάριο, το οποίο είχε σκοπό την εναρμόνιση όλων των ακαδημιών της GPS / Valencia με τις γραμμές προπόνησης που προωθούν τα κεντρικά στην Ισπανία και τη μετάδοση των μηνυμάτων που η ακαδημία επιθυμεί να στείλει στα παιδιά.

Στις προπονήσεις του σεμιναρίου συμμετείχαν επίλεκτα παιδιά από τις σχολές της Ελλάδας. Την ευθύνη της εκπαίδευσης είχαν οι Αντόνιο Ερνάντεζ (διευθυντής μεθοδολογίας Valencia CF), Αντόνιο Ναβάρο (επικεφαλής Elite προγράμματος Valencia CF) και Ράφα Φερνάντες (τεχνικός διευθυντής GPS Spain).

Ο τεχνικός διευθυντής της GPS SEE / Valencia CF Cyprus, Στέλιος Οκκαρίδης, σχολίασε για το σεμινάριο: «Η παρουσία μας στην Αθήνα ήταν πολύ σημαντική, σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει η ακαδημία μας. Ήταν πολύ χρήσιμο και παραγωγικό για τη δουλειά που κάνουμε στη Λευκωσία, που είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε ένα τριήμερο μαζί με συναδέλφους της GPS Valencia από άλλες χώρες, ανταλλάζοντας απόψεις και τεχνογνωσία».

Στο περιθώριο του προπονητικού σεμιναρίου, διεξήχθη και συνάντηση των ιδιοκτητών των ακαδημιών σε Κύπρο, Ελλάδα και Βουλγαρία. Την κυπριακή ακαδημία εκπροσώπησε ο διευθυντής Χαράλαμπος Σπύρου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τους οργανωτικούς τομείς των ακαδημιών, τέθηκαν τα κριτήρια για τις παραχωρήσεις υποτροφιών σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ για ποδοσφαιριστές της GPS / Valencia, ενώ καταρτίστηκε το πρόγραμμα των επισκέψεων των διαφόρων σχολών στην πόλη της Βαλένθια και το Μεστάγια, αλλά και των προπονητών της ισπανικής ομάδας στην περιοχή μας.

Η ποδοσφαιρική ακαδημία GPS South East Europe / Valencia CF Cyprus στεγάζεται στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο και δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2002 και 2013. Οι προπονήσεις για τη σεζόν 2017/2018 ξεκίνησαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες στο facebook.com/gps.valencia.cyprus και στο τηλέφωνο 70008815.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ