aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτην Αστυνομία ο Κωστρίκης, κατήγγειλε απειλητικά μηνύματα

Στην Αστυνομία ο Κωστρίκης, κατήγγειλε απειλητικά μηνύματα

Μια δυσάρεστη εξέλιξη προέκυψε πριν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, καθώς ο καθηγητής και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας, Λεώντιος Κωστρίκης, ο οποίος ανακοινώνει τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Κορωνοϊού στο νησί μας, δέχθηκε απειλητικά μηνύματα μετά από τοποθετήσεις του, και έτσι το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε στον Αστυνομικό σταθμό ώστε να προχωρήσει σε καταγγελία.

Διαβάστε επίσης: LIVE/Κορωνοϊός: Έξι νέα κρούσματα, 843 στο σύνολο

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχώμενο των μηνυμάτων και ο λόγος που βρέθηκε στο στόχαστρο ο καθηγητής, την ίδια ώρα που ο Υπουργός Υγείας παρουσιάζεται έντονα ενοχλημένος με αυτή την εξέλιξη και καταδικάζει αυτού τους είδους τις ενέργειες.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Υγείας, ο κ. Ιωάννου, χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός, άτομα που προσφέρουν τις γνώσεις τους αυτές τις ημέρες, να δέχουνται απειλητικά μηνύματα και επιθετικές ενέργειες.

Την ανακοίνωση των σημερινών αποτελεσμάτων (6) έκανε ο Δρ. Μάριος Λοΐζου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ