aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτη Μαδρίτη αντιπροσωπεία του ΠΑΣΠ για το Ευρωπαϊκό Κονγκρέσο της FIFPro

Στη Μαδρίτη αντιπροσωπεία του ΠΑΣΠ για το Ευρωπαϊκό Κονγκρέσο της FIFPro

Στη Μαδρίτη και στο Ευρωπαϊκό Κονγκρέσο της FIFPro, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 20 με 22 Μαΐου 2019, εκπροσωπήθηκε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ). Στην ισπανική πρωτεύουσα ταξίδεψαν ο εκτελεστικός πρόεδρος του συνδέσμου και αντιπρόεδρος της FIFPro Division Europe Σπύρος Νεοφυτίδης και ο νομικός σύμβουλος Λοΐζος Χατζηδημητρίου.

Στο Κονγκρέσο, όπου παρευρέθηκαν όλοι οι σύνδεσμοι ποδοσφαιριστών της ηπείρου μας, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν το άθλημα του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και αναλύθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των οργανωμένων φορέων των παικτών, για συλλογική διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Στην ατζέντα του Κονγκρέσου βρίσκονταν οι αλλαγές στο πρόγραμμα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA, οι ενέργειες που γίνονται για διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου, ο κοινωνικός διάλογος και η πανευρωπαϊκή καμπάνια για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές μέσα από τη συνεργασία της FIFPro με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όσον αφορά το τελευταίο, κατά τη διάρκεια του Κονγκρέσου έγινε ειδική αναφορά για την εξαιρετική συνεργασία του ΠΑΣΠ με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο για προώθηση της συμμετοχής στην Κύπρο στις Ευρωεκλογές. Τα βίντεο με τους ποδοσφαιριστές που κάνουν κάλεσμα στους πολίτες να ψηφίσουν άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στην οικογένεια της FIFPro, με τον ΠΑΣΠ να δέχεται συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ