aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτη Λεμεσό έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της ΕΑΚ

Στη Λεμεσό έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της ΕΑΚ

Η Λεμεσός επιλέχθηκε φέτος για την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου. Η κοπή έγινε σε μια λιτή εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, το πρωί του Σαββάτου, 12 Ιανουαρίου.

Το τυχερό φλουρί έπεσε στο κομμάτι του συνάδελφου Κωστή Σταυρινίδη, ο οποίος κερδίζει ένα ρολόι χειρός αξίας €100 προσφορά της εταιρείας Hercules, ενώ θα ταξιδέψει και με την κυπριακή αποστολή στο 6ο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών  στην Αρχαία Ολυμπία, το φθινόπωρο.

Το παρών του έδωσε ο πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής και δεύτερος Κορυφαίος Αθλητής του 2018, Μάριος Γεωργίου, αλλά και οι κ.κ. Ηρακλής και Δημήτρης Ηρακλέους, της εταιρείας Hercules, που είναι υποστηρικτής της ΕΑΚ.

Ο πρόεδρος της ΕΑΚ Ηρόδοτος Μιλτιάδους ευχήθηκε υγεία σε όλους τους αθλητικούς συντάκτες και τις οικογένειες τους και ένα παραγωγικό νέος έτος 2019.

Σημειώνεται πως προσκεκλημένοι στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν οι αθλητικοί συντάκτες μαζί με τις οικογένειες τους, αφού υπήρχαν και παιδικές δραστηριότητες.

Η ΕΑΚ επιθυμεί να ευχαριστήσει το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού για τη φιλοξενία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ