aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣταμάτησε το ποδόσφαιρο κι άνοιξε παραλιακό μπαράκι στον Πωμό

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο κι άνοιξε παραλιακό μπαράκι στον Πωμό

Τελευταίος σταθμός στη σύντομη ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν η Παρεκκλησιά. Τώρα θα σε ξεδιψάσει με ένα ποτό σε μια υπέροχη παραλία στον Πωμό της Πάφου. Ο λόγος για τον Γιώργο Θεοδοσίου τον οποίο o ΠΑΣΠ συνάντησε στο δικό του beach bar και είχε μια μικρή κουβέντα μαζί του:

-Πότε αποφάσισες να σταματήσεις το ποδόσφαιρο και σε ποια ηλικία;

«Σταμάτησα πριν από 6 χρόνια, ήμουν περίπου 28 ετών και τελευταίος μου σταθμός ήταν η Παρεκκλησιά».

-Ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισες να σταματήσεις;

«Εκείνο το διάστημα μετά την κρίση στη 2η Κατηγορία δεν άξιζε τον κόπο να παίζεις ποδόσφαιρο. Τα λεφτά ήταν μηδαμινά και η κατάσταση η οποία υπήρχε με ώθησε να σταματήσω».

-Και τώρα σε βρίσκουμε στο μπαράκι σου στον Πωμό.

«Ναι, έχω αυτό το μπαρ το οποίο λέγεται “Κόκο Μπλόκο”, εδώ στην παραλία του Πωμού. Είναι ένα παραδοσιακό beach bar σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία για να έρθει κάποιος να χαλαρώσει. Το μπαράκι είναι ανοικτό από το πρωί μέχρι τις 7 περίπου το απόγευμα».

-Το ποδόσφαιρο το άφησες εντελώς;

«Είχα κάνει μέχρι το Uefa Α για να ακολουθήσω τα βήματα του προπονητή αλλά μετά δεν ασχολήθηκα καθόλου. Γενικά είναι δύσκολο να ζήσεις από το ποδόσφαιρο».

-Μουντιάλ παρακολουθείς;

«Ναι. Φέτος υπάρχουν πολλές ισοδύναμες ομάδες. Η Αργεντινή με έχει απογοητεύσει. Πιστεύω ότι η Βραζιλία θα πάει τελικό. Ο πρώτος σκόρερ νομίζω ότι θα εξαρτηθεί κι από την πορεία της Πορτογαλίας. Αν πάει μακριά τότε μπορεί να είναι ο Ρονάλντο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ